Το μαγαζί μας

Πριν από σχεδόν έναν αιώνα, ο παππούς μας ήρθε από τη Σαντορίνη και άνοιξε το κατάστημα όπου βρισκόμαστε ακόμα, στο ίδιο σημείο, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Το πιο παλιό παιχνιδάδικο στην Ελλάδα.

 

Πολλά άλλαξαν στο μεταξύ. Τα παίγνια και τα αθύρματα έγιναν παιχνίδια κι οι πλαγγόνες κούκλες. Εξελίχθηκαν, εμπλουτίστηκαν με νέα υλικά, πλήθυναν, εξηλεκτρίστηκαν, πέρασαν στην εποχή της πληροφορικής. Τα παιδιά έγιναν πιο απαιτητικά, οι γονείς ενημερώθηκαν, οι κανόνες ασφαλείας εντάθηκαν.

 

Παιχνίδια Δαμίγος

Παιχνίδια Δαμίγος

 

Στο δικό μας μαγαζί, προσπαθήσαμε πάντα να μείνουμε προσηλωμένοι στο παραδοσιακό παιχνίδι, που το γνωρίζουμε καλά και το αγαπάμε. Χωρίς να αγνοούμε τα ρεύματα των εποχών, επικεντρωνόμαστε στα ξύλινα παιχνίδια, στα νοσταλγικά, στις κούκλες, στα μουσικά κουτιά, στα τσίγκινα, στα μολυβένια στρατιωτάκια και, γενικά, σ’ αυτά που, παρόμοιά τους, έπαιξαν οι γονείς μας κι εμείς, που παίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.


Παιχνίδια Δαμίγος

Παιχνίδια Δαμίγος


Και, κυρίως, επιμένουμε να δίνουμε παιχνίδια που τα παιδιά (και όχι μόνο!) θα χαρούν, θα αγαπήσουν και θα κρατήσουν σαν ανάμνηση στο μέλλον.


Μαρίνα και Μυρτώ Δαμίγου

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank