Επιστροφές/ Αλλαγές

Σε περίπτωση που το προϊόν που αλλάξατε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν ή το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, μας το επιστρέφετε εντός 15 ημερών, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, και εμείς ή σας το αντικαθιστούμε(εφ’ όσον υπάρχει σε στοκ) είτε σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή η συσκευασία να μην έχει αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.
Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και θέλετε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν μας το επιστρέφετε εντός 15 ημερών, αλλά η επιβάρυνση των μεταφορικών(και για την επαναποστολή)  βαρύνουν τον αγοραστή. Στην περίπτωση αυτή καλείτε εσείς την μεταφορική της επιλογής σας και η κοστολόγηση των μεταφορικών  γίνεται σύμφωνα με το τιμολόγιο της εταιρίας Courier που θα επιλέξετε

Μη διαθεσιμότητα του ζητηθέντος προϊόντος

Για παραγγελίες οι οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, θα γίνεται επιστροφή των χρημάτων εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί κάποια εναλλακτική πρόταση, όπως παραγγελία του προϊόντος εκ νέου.

Επαναποστολή Προϊόντων

Σε περίπτωση που  ο παραλήπτης ενός προϊόντος δεν το λάβει αλλά και δεν αναζητήσει το δέμα του  σε διάστημα 10 ημερών, αυτό επιστρέφει σε εμάς. Στην περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει επανάληψη της αποστολής του προϊόντος, τα έξοδα επαναποστολής βαρύνουν αυτόν, άσχετα με το αρχικό κόστος της αγοράς.