Προσωπικά Δεδομένα

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται;

Τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε και είναι απαραίτητες έτσι ώστε να επεξεργαστούμε και να εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας. Αυτές αφορούν το όνομα, την διεύθυνση σας, την διεύθυνση του email σας, και τον αριθμό του τηλεφώνου σας, αφορούν την διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών που πραγματοποιείται μέσω της σελίδας μας, καθώς και πληροφορίες για την πλοήγηση σας μέσα στο site μας.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και μόνο. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Socket Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η επιχείρηση ” ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ” και η σελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν κρατάει και δεν διαχειρίζεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως αριθμούς καρτών, username password και pin τόσο καρτών όσο και τραπεζών.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Δεν παρέχονται πληροφορίες σε τρίτους χωρίς την εξουσιοδότησή σας με εξαίρεση τις συνεργαζόμενες εταιρείες με την επιχείρηση μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας.  Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται με ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιώνται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της επιχείρησής μας.

Πως αποδέχομαι ή δεν αποδέχομαι την πολιτική της επιχειρήσεως ως προς τα προσωπικά δεδομένα;

Με την πλοήγηση σας στο κατάστημα μας, αποδέχεστε τους όρους μας. Σε κάθε περίπτωση εάν επιθυμείτε την διαγραφή των δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ” προκειμένου να προχωρήσουμε στο αίτημά σας με την εξαίρεση όμως για όσα στοιχεία είναι αναγκαία βάση του εμπορικού δικαίου.

Η επιχείρηση δεσμεύεται πως θα δίδεται η δυνατότητα διαγραφής από λίστες παραληπτών ( subscriber’s lists ) εάν δεν επιθυμείτε ειδήσεις που αφορά την επιχείρησή μας, τις προσφορές μας και τις νέες μας αφίξεις.