Παραγγελίες / Πληρωμές

 

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες γίνονται με τους εξής τρόπους:

01. Τηλεφωνικά στο κατάστημά μας, στα τηλέφωνα 210-3247969, 210-3240202.

02. Μέσω email: harismrt@yahoo.gr, marinadamigou73@yahoo.gr

 

Παράδοση παραγγελίας

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας courier των ΕΛΤΑ.

 

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής  τρόπους:

01. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εχετε την δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express). Εξοφλείται μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών της ALPHA BANK. Ενώ έχετε και την δυνατότητα να εξοφληθεί το ποσό μέχρι και σε 4 δόσεις.

02. Μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό ALPHA BANK:

226 002 002007015 (IBAN : GR 02  0140  2260  2260  0200  2007  015).

Δικαιούχος: ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΥΡΤΩ ΔΑΜΙΓΟΥ ΟΕ.

03. Μέσω αντικαταβολής.

04. Με παραλαβή από το κατάστημά μας.

 

Κόστος μεταφορικών

Για παραδόσεις εντός Αττικής το κόστος των μεταφορικών είναι  €2,50  για αντικείμενα έως 3 κιλά και 0,60 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Για παραδόσεις εκτός Αττικής το κόστος των μεταφορικών είναι €3,10  για αντικείμενα έως 3 κιλά και 0,80 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω αντικαταβολής, το κόστος των μεταφορικών επαυξάνεται κατά €2, ασχέτως βάρους. Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για παραδόσεις  από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας  Σάββατο, επιβαρύνεστε με €2 επιπλέον.

Χρόνος παράδοσης παραγγελιών

Εφ’ όσον η παραγγελία σας  ολοκληρωθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 13.30, η παράδοση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα σε περιοχές εντός Αττικής και σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες σε περιοχές εκτός Αττικής (σε ιδιαίτερα απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει κάποιες μέρες ακόμα).

 

Αποστολές αυθημερόν

Για παραδόσεις αυθημερόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφές

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, μας το επιστρέφετε σε εύλογο χρονικό διάστημα, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, και εμείς σας το αντικαθιστούμε, εφ’ όσον υπάρχει σε στοκ, αλλιώς σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας.

Μη διαθεσιμότητα του ζητηθέντος προϊόντος

Ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση η αποθήκη δεν μπορεί να είναι ενήμερη 100%. Άρα για παραγγελίες οι οποίες δεν μπόρουν να εξυπηρετηθούν λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος θα γίνεται επιστροφή των χρημάτων εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί κάποια εναλλακτική πρόταση.

Ογκώδη αντικείμενα

Για τα ιδιαιτέρως ογκώδη αντικείμενα που δεν μπορούν να αποσταλούν με courier, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας  πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Τι είδους πληροφορία συλλέγετε;

Τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε και είναι απαραίτητες έτσι ώστε να επεξεργαστούμε και να εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας. Αυτές αφορούν το όνομα, την διεύθυνση σας, την διεύθυνση του email σας, και τον αριθμό του τηλεφώνου σας, αφορούν την διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών που πραγματοποιείται μέσω της σελίδας μας, καθώς και πληροφορίες για την πλοήγηση σας μέσα στο site μας.

 

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Δεν παρέχονται πληροφορίες σε τρίτους χωρίς την εξουσιοδότησή σας με εξαίρεση τις συνεργαζόμενες εταιρείες με την επιχείρηση μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας.  Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται με ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιώνται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της επιχείρησής μας.

 

Πως αποδέχομαι ή δεν αποδέχομαι την πολιτική της επιχειρήσεως ως προς τα προσωπικά δεδομένα;

Με την πλοήγηση σας στο κατάστημα μας, αποδέχεστε τους όρους μας. Σε κάθε περίπτωση εάν επιθυμείται την διαγραφή των δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ” προκειμένου να προχωρήσουμε στο αίτημά σας με την εξαίρεση όμως για όσα στοιχεία είναι αναγκαία βάση του εμπορικού δικαίου.

Η επιχείρηση δεσμέυεται πως θα δίδεται η δυνατότητα διαγραφής από λίστες παραληπτών ( subscriber’s lists ) εάν δεν επιθυμείται ειδήσεις που αφορά την επιχείρησή μας, τις προσφορές μας και τις νέες μας αφίξεις.

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank