Πληροφορίες – Όροι και προϋποθέσεις

Τι είδους πληροφορίες συλλέγετε;

Τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε και είναι απαραίτητες έτσι ώστε να επεξεργαστούμε και να εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας. Αυτές αφορούν το όνομα, την διεύθυνση σας, την διεύθυνση του email σας, και τον αριθμό του τηλεφώνου σας, αφορούν την διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών που πραγματοποιείται μέσω της σελίδας μας, καθώς και πληροφορίες για την πλοήγηση σας μέσα στο site μας.

Ασφάλεια συννναλαγών

Ολες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και μόνο. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Socket Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η επιχείρηση “ΔΑΜΙΓΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” και η σελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν κρατάει και δεν διαχειρίζεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως αριθμούς καρτών, username password και pin τόσο καρτών όσο και τραπεζών.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Δεν παρέχονται πληροφορίες σε τρίτους χωρίς την εξουσιοδότησή σας με εξαίρεση τις συνεργαζόμενες εταιρείες με την επιχείρηση μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας.  Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται με ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιώνται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της επιχείρησής μας.

Πως αποδέχομαι ή δεν αποδέχομαι την πολιτική της επιχειρήσεως ως προς τα προσωπικά δεδομένα;

Με την πλοήγηση σας στο κατάστημα μας, αποδέχεστε τους όρους μας. Σε κάθε περίπτωση εάν επιθυμείται την διαγραφή των δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ” προκειμένου να προχωρήσουμε στο αίτημά σας με την εξαίρεση όμως για όσα στοιχεία είναι αναγκαία βάση του εμπορικού δικαίου.

Η επιχείρηση δεσμέυεται πως θα δίδεται η δυνατότητα διαγραφής από λίστες παραληπτών ( subscriber’s lists ) εάν δεν επιθυμείται ειδήσεις που αφορά την επιχείρησή μας, τις προσφορές μας και τις νέες μας αφίξεις.

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής  τρόπους:

 

01. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εχετε την δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express). Εξοφλείται μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών της ALPHA BANK. Ενώ έχετε και την δυνατότητα να εξοφληθεί το ποσό μέχρι και σε 4 δόσεις.

 

02. Μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό ALPHA BANK:

226 002 002007015 (IBAN : GR 02  0140  2260  2260  0200  2007  015).

Δικαιούχος: ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΥΡΤΩ ΔΑΜΙΓΟΥ ΟΕ.

 

03. Μέσω αντικαταβολής.

 

04. Με παραλαβή από το κατάστημά μας.

 

Εφ’ όσον η παραγγελία σας  ολοκληρωθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 13.30, η παράδοση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα σε περιοχές εντός Αττικής και σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες σε περιοχές εκτός Αττικής (σε ιδιαίτερα απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει κάποιες μέρες ακόμα).
Αποστολές αυθημερόν
Για παραδόσεις αυθημερόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
+302103247969, +302103240202

Κόστος μεταφορικών

Το κόστος των μεταφορικών είναι  3€ για αντικείμενα έως 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει εξτρά επιβάρυνση, για την οποία θα ενημερώνεστε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω αντικαταβολής, το κόστος των μεταφορικών επαυξάνεται κατά 2€, ασχέτως βάρους.

Για παραγγελίες άνω των 49€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για παραδόσεις  από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας  Σάββατο, επιβαρύνεστε με 2€ επιπλέον.

Για τα ιδιαιτέρως ογκώδη αντικείμενα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών δικής μας ή δικής σας επιλογής.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, μας το επιστρέφετε εντός 15 ημερών, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, και εμείς σας το αντικαθιστούμε, εφ’ όσον υπάρχει σε στοκ, αλλιώς σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή η συσκευασία να μην έχει αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.

 

Μη διαθεσιμότητα του ζητηθέντος προϊόντος

Για παραγγελίες οι οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, θα γίνεται επιστροφή των χρημάτων εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί κάποια εναλλακτική πρόταση, όπως παραγγελία του προϊόντος εκ νέου.

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank