Πληροφορίες – Όροι και προϋποθέσεις

Προσωπικά Δεδομένα

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται; Τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε και είναι απαραίτητες έτσι ώστε να επεξεργαστούμε και να εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας. Αυτές αφορούν το όνομα, την διεύθυνση σας, την διεύθυνση του email σας, και τον αριθμό του τηλεφώνου σας, αφορούν την διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών που πραγματοποιείται μέσω της σελίδας μας, καθώς και πληροφορίες για την πλοήγηση σας μέσα στο site μας. Ασφάλεια συναλλαγών Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και μόνο. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Socket Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Η επιχείρηση ” ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ” και η σελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν κρατάει και δεν διαχειρίζεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως αριθμούς καρτών, username password και pin τόσο καρτών όσο και τραπεζών. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων Δεν παρέχονται πληροφορίες σε τρίτους χωρίς την εξουσιοδότησή σας με εξαίρεση τις συνεργαζόμενες εταιρείες με την επιχείρηση μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας.  Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται με ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιώνται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της επιχείρησής μας. Πως αποδέχομαι ή δεν αποδέχομαι την πολιτική της επιχειρήσεως ως προς τα προσωπικά δεδομένα; Με την πλοήγηση σας στο κατάστημα μας, αποδέχεστε τους όρους μας. Σε κάθε περίπτωση εάν επιθυμείτε την διαγραφή των δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ” προκειμένου να προχωρήσουμε στο αίτημά σας με την εξαίρεση όμως για όσα στοιχεία είναι αναγκαία βάση του εμπορικού δικαίου. Η επιχείρηση δεσμεύεται πως θα δίδεται η δυνατότητα διαγραφής από λίστες παραληπτών ( subscriber’s lists ) εάν δεν επιθυμείτε ειδήσεις που αφορά την επιχείρησή μας, τις προσφορές μας και τις νέες μας αφίξεις.

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής  τρόπους:

01. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express). Εξοφλείτε μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών της ALPHA BANK.

02. Μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό ALPHA BANK:

226 002 002007015 (IBAN : GR 02  0140  2260  2260  0200  2007  015).

Δικαιούχος: ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΥΡΤΩ ΔΑΜΙΓΟΥ ΟΕ. / ΔΑΜΙΓΟΣ

03. Μέσω αντικαταβολής.

04. Με παραλαβή από το κατάστημά μας. Στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα κρατούνται για εσάς για διάστημα 5 ημερών.

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται με ΕΛΤΑ COURIER. Εφ’ όσον η παραγγελία σας  ολοκληρωθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 13:00 η αποστολή θα γίνεται την ίδια μέρα, η παράδοση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα σε περιοχές εντός Αθήνας και σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες σε περιοχές εκτός Αθήνας (σε ιδιαίτερα απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει κάποιες μέρες ακόμα). Σε περιόδους εορτών (Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ) ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί.

Αποστολές αυθημερόν

Για παραδόσεις αυθημερόν εντός Αθήνας το κόστος διαφοροποιείται. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνo: 210-3247969

Αποστολές εξωτερικού

Υπάρχει η δυνατότητα για αποστολές τόσο σε Κύπρο όσο και σε χώρες της Ευρώπης. Για το κόστος των μεταφορικών και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210-3247969

Κόστος μεταφορικών

Το κόστος των μεταφορικών είναι  3€ για αντικείμενα έως 3 κιλά. Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω αντικαταβολής, το κόστος των μεταφορικών επαυξάνεται κατά 2€, ασχέτως βάρους.

Για παραγγελίες άνω των 49€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για παραδόσεις  από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας  Σάββατο, επιβαρύνεστε με 2€ επιπλέον.

Ογκώδη αντικείμενα

Για τα ιδιαιτέρως ογκώδη αντικείμενα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας καθώς πρέπει να γίνει ογκομέτρηση και το κόστος των μεταφορικών ενδέχεται να είναι παραπάνω του κανονικού.

Επιστροφές/ Αλλαγές

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν ή το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, μας το επιστρέφετε εντός 15 ημερών, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, και εμείς ή σας το αντικαθιστούμε(εφ’ όσον υπάρχει σε στοκ) είτε σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή η συσκευασία να μην έχει αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.
Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και θέλετε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν μας το επιστρέφετε εντός 15 ημερών, αλλά η επιβάρυνση των μεταφορικών(και για την επαναποστολή)  βαρύνουν τον αγοραστή. Στην περίπτωση αυτή καλείτε εσείς την μεταφορική της επιλογής σας και η κοστολόγηση των μεταφορικών  γίνεται σύμφωνα με το τιμολόγιο της εταιρίας Courier που θα επιλέξετε

Μη διαθεσιμότητα του ζητηθέντος προϊόντος

Για παραγγελίες οι οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, θα γίνεται επιστροφή των χρημάτων εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί κάποια εναλλακτική πρόταση, όπως παραγγελία του προϊόντος εκ νέου.

Επαναποστολή Προϊόντων

Σε περίπτωση που  ο παραλήπτης ενός προϊόντος δεν το λάβει αλλά και δεν αναζητήσει το δέμα του  σε διάστημα 10 ημερών, αυτό επιστρέφει σε εμάς. Στην περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει επανάληψη της αποστολής του προϊόντος, τα έξοδα επαναποστολής βαρύνουν αυτόν, άσχετα με το αρχικό κόστος της αγοράς.